Naša spletna trgovina uporablja piškotke za boljšo uporabniško izkušnjo in priporočamo vam, da sprejmete njihovo uporabo in si tako zagotovite brezhibno delovanje naše strani.

Pogoji nakupa

Vse cene na spletni strani so v evrih in veljajo v trenutku oddaje naročila ter so končne cene za naše kupce. DDV ni obračunan na podlagi 1. odstavka 94. člena Zakona o davku na dodano vrednost (nismo zavezanci za DDV).

Pridržujemo si pravico do dnevnih sprememb cen, razen če ni drugače navedeno (primer akcij in posebnih popustov).
Naš maloprodajni cenik velja od dne 01.01.2022 in velja do objave novega cenika na spletnem mestu www.nohti-gel.com. Po izdaji novega cenika zapadejo vsi stari ceniki.

Za potrditev nakupa velja oddaja naročila preko spletne trgovine na spletnem mestu www.nohti-gel.com, elektronske pošte info@nohti-gel.com ali po telefonu 031/730-263.

Ob nakupu kupec potrjuje, da je seznanjen s celotnim besedilom Pogoji nakupa na spletnem mestu www.nohti-gel.com, ter se z njimi strinja.

Po oddanem naročilu boste prejeli potrditev prejema naročila preko e-pošte z vsemi podrobnostmi o vašem naročilu.

Dostava

Natančni podatki o dostavi so na voljo na gumbu Informacije/Dostava. Dostavo vršimo preko Pošte Slovenija.

Plačilo

Izdelke s spletne strani www.nohti-gel.com plačate:

  • po povzetju preko dostavne službe Pošte Slovenija. Zaračunajo se stroški pošiljanja v skupni višini 4,00€. 
  • ob predhodno dogovorjenem osebnem prevzemu v Velenju. Stroški pošiljanja se ne zaračunajo.
  • po predračunu na št. TRR: SI56 0240 0209 8661 119 z UPN nalogom ali nakazilom preko spletnih bank. Stroški pošiljanja znašajo 4,00€.  

Za določena naročila si pridržujemo pravico zahtevka plačila v celoti po predračunu.

Plačilo na obroke ni možno.

Nakupna pogodba - račun

Nakupna pogodba - račun je sklenjena v slovenskem jeziku. Sklenitev pogodbe je možna tudi v angleškem ali nemškem jeziku. Ob prevzemu blaga dobi kupec en izvod le-tega, kopija pa bo shranjena na sedežu poslovalnice in jo lahko prejmete na pisno zahtevo.

Pišite nam na naslov:

Lepotni in nohtni center LNC, Spletna trgovina

Romana Jeseničnik s.p.
Škale 86b
3320 Velenje
Slovenija

Identifikacija strank ob prevzemu blaga

Dobavitelj oziroma od njega pooblaščena dostavna služba, si pridržuje na primeren način preveriti istovetnost  prevzemnika blaga (vpogled v osebne ali druge dokumente), saj s tem zagotovimo, da naročeno blago lahko izročimo pravemu naročniku.

Varovanje osebnih podatkov

Anonimnost naših uporabnikov v odnosu do podjetij in katerihkoli drugih oseb je za nas zelo pomembna, zato vaših osebnih podatkov ne bomo posredovali podjetjem ali katerikoli drugi osebi. Storili bomo vse, da vaše podatke zaščitimo pred kakršnimi koli kršitvami ali zlorabami.

Z osebnimi podatki bomo upravljali v skladu z našo politiko zasebnosti in v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov v veljavni zakonodaji Republike Slovenije.

Pravica do odstopa od pogodbe

Potrošnik ima pravico, da v 15-ih dneh od prevzema blaga podjetju pisno sporoči, da odstopa od pogodbe, ne da bi mu bilo treba navesti razlog za svojo odločitev. Slednjega mora vrniti podjetju najkasneje v 30-ih dneh od sporočila o odstopu. Blago mora biti nepoškodovano in v nespremenjeni količini, z originalno embalažo.

V primeru vračila vas prosimo, da nas o tem predhodno pisno obvestite. Svoj zahtevek za vrnitev izdelka pošljite na naslov:

Lepotni in nohtni center LNC, Spletna trgovina
Romana Jeseničnik s.p.
Škale 86b
3320 Velenje
Slovenija

Kupnino vam bomo povrnili najkasneje v 30 dneh po prejemu vrnjenega blaga, preko poštne nakaznice ali na vaš bančni račun, ki ga zato v svojem zahtevku tudi navedete. Edini strošek, ki bremeni potrošnika v zvezi z odstopom od pogodbe je neposreden strošek vračila blaga. Višina vrnjenega zneska je enaka znesku naročila, brez poštnih stroškov. 

V skladu s pogoji poslovanja si v določenih primerih zaračunamo stroške obdelave naročila. 

Po dogovoru vam lahko izstavimo dobropis. Za natančnejše informacije o postopku vračila izdelkov pokličite na telefonsko številko 031/730-263.

Neprevzem pošiljke

V primeru neprevzema poslane pošiljke brez predhodnega pisnega obvestila o odstopu od pogodbe, vam bomo zaračunali stroške, ki so nastali s poštnino za pošiljanje pošiljke.

Pravni podatki o podjetju:

Lepotni in nohtni center LNC, Spletna trgovina
Romana Jeseničnik s.p.
Škale 86b
3320 Velenje
Slovenija


Telefon: 031/730-263
Mail: info@nohti-gel.com
Davčna številka: 52349225 - nismo zavezanci za DDV
Matična številka: 3472728000, AJPES Velenje
Poslovni račun: odprt pri NLB št. SI56 0240 0209 8661 119