Naša spletna trgovina uporablja piškotke za boljšo uporabniško izkušnjo in priporočamo vam, da sprejmete njihovo uporabo in si tako zagotovite brezhibno delovanje naše strani.

Kompleti

Kompleti

Obstaja 24 izdelkov.

Nahajate se v spletni trgovini z kompleti. Izdelki so na zalogi, kar pomeni takojšnjo dobavo. Sestavine izdelkov, vključenih v komplete, so navedene v opisu posameznih izdelkov v naši spletni trgovini. Poreklo izdelkov je EU - Nemčija. Seznam naših dobaviteljev je razviden v kategoriji Informacije -Dobavitelji. Izbirate lahko med kompleti za OSE...

Nahajate se v spletni trgovini z kompleti. Izdelki so na zalogi, kar pomeni takojšnjo dobavo. Sestavine izdelkov, vključenih v komplete, so navedene v opisu posameznih izdelkov v naši spletni trgovini. Poreklo izdelkov je EU - Nemčija. Seznam naših dobaviteljev je razviden v kategoriji Informacije -Dobavitelji. Izbirate lahko med kompleti za OSEBNO UPORABO ali PROFESIONALNO DELO v nohtnem studiu. Na voljo so kompleti za modelažo nohtov z UV GELOM ali AKRILOM in sicer začetni kompleti ter razširjeni. Odločate se lahko za komplete za podaljšavo na UMETNO KONICO ali ŠABLONO. Če želite samo okrepiti svoje naravne nohte, boste izbrale komplet za NARAVNE NOHTE. Ljubiteljicam roza barvnih odtenkov nudimo ROZA komplet. Za gelirane nohte na nogah je na voljo komplet za GELIRANE NOHTE NA NOGAH. Izberete lahko MOBILNI studio in postanete potujoča manikerka. Ali pa si priskrbite POTOVALNI SET, namenjen manjšim popravkom npr. na dopustu, potovanju... Skratka za vsako ljubiteljico lepih nohtov nekaj! Pomembno: Vsi kompleti so oblikovani tako, da so sestavljeni iz vseh nujno potrebnih izdelkov, ki jih potrebujemo za delo. To pomeni: Z delom lahko pričnete takoj! V kompletih so artikli, kot je navedeno v opisu posameznega kompleta! Slike so simbolične!

Manj
Več
Prikazano 1 - 24 od 24 izdelkov