Naša spletna trgovina uporablja piškotke za boljšo uporabniško izkušnjo in priporočamo vam, da sprejmete njihovo uporabo in si tako zagotovite brezhibno delovanje naše strani.

3v1 (3-fazni) gradilni UV geli

3v1 (3-fazni) gradilni UV geli

Obstaja 4 izdelkov.
Prikazano 1 - 4 od 4 izdelkov
 • 3V1 (3-fazni) GRADILNI COVER GLAMOUR BLEŠČEČ UV GEL

  3V1 (3-fazni) gradilni cover glamour bleščeč UV gel združuje bazni, modelirni in visokosijajni UV gel. Primeren je za 1 do 2-kratni nanos. Odličen oprijem in dolga obstojnost na nohtih! Posebej  primeren UV gel za nanos na naravne nohte in za šablonsko tehniko. Z mikroperlami za glamurozen look.  Utrjevanje v UV lučki. Ob naročilu so dodana podrobna...

  18,00 €
 • 3V1 (3-fazni) GRADILNI UV GEL

  3V1 (3-fazni) gradilni UV gel združuje bazni, modelirni in visokosijajni UV gel. Primeren je za 1 do 2-kratni nanos. Odličen oprijem in dolga obstojnost na nohtih! Posebej  primeren UV gel za nanos na naravne nohte in za šablonsko tehniko. Utrjevanje v UV lučki. Ob naročilu so dodana podrobna navodila za uporabo.

  16,00 €
 • 3V1 (3-fazni) GRADILNI UV GEL CAMOUFLAGE

  3V1 (3-fazni) gradilni camouflage UV gel združuje bazni, modelirni in visokosijajni UV gel. Primeren je za 1 do 2-kratni nanos. Obarvanost UV gela v kožni barvi daje nohtom naraven videz. Struktura UV gela ni prekrivna, temveč je prosojna! Odličen oprijem in dolga obstojnost na nohtih. Posebej  primeren UV gel za nanos na naravne nohte in za šablonsko...

  16,00 €
 • 3V1 (3-fazni) GRADILNI UV GEL ROZA

  3V1 (3-fazni) gradilni roza UV gel združuje bazni, modelirni in visokosijajni UV gel. Primeren je za 1 do 2-kratni nanos. Roza obarvanost daje nohtom naraven videz. Roza barva ni prekrivna, temveč je prosojna! Odličen oprijem in dolga obstojnost na nohtih. Posebej  primeren UV gel za nanos na naravne nohte in za šablonsko tehniko. Utrjevanje v UV lučki. 

  16,00 €