Naša spletna trgovina uporablja piškotke za boljšo uporabniško izkušnjo in priporočamo vam, da sprejmete njihovo uporabo in si tako zagotovite brezhibno delovanje naše strani.

UV/LED geli z barvnim učinkom

UV/LED geli z barvnim učinkom

Obstaja 5 izdelkov.
Prikazano 1 - 5 od 5 izdelkov
 • BARVNI UV/LED GEL

  Barvni UV/LED gel je modelirni gel. Kremne barve so zelo dobro prekrivne. Barvi UV/LED gel se uporablja za nanos na celotno površino nohta, izdelavo french konice ali poslikavo na nohtih. Utrjevanje v UV/LED lučki.

  4,90 € 7,00 € -30%
 • BISERNI UV/LED GEL

  Biserni UV/LED gel je modelirni UV/LED gel. Barve se prelivajo kot pri morski školjki. Uporablja se za nanos na celotno površino nohta, izdelavo french konice ali poslikavo na nohtih. Za boljšo prekrivnost se lahko UV/LED gel nanese v več slojih. Utrjevanje v UV/LED lučki.

  4,90 € 7,00 € -30%
 • MAGIC UV/LED GEL

  Magic UV/LED gel z mikro bleščečim prahom je modelirni UV/LED gel. Uporablja se za nanos na celotno površino nohta, izdelavo french konice ali poslikavo na nohtih. Za boljšo prekrivnost se lahko UV/LED gel nanese v več slojih. Utrjevanje v UV/LED lučki.  

  4,90 € 7,00 € -30%
 • NEON UV/LED GEL

  Transparentno obarvan neon UV/LED gel je modelirni UV/LED gel. Uporablja se za nanos na celotno površino nohta, izdelavo french konice ali poslikavo na nohtih. Za boljšo prekrivnost se lahko gel nanese v več slojih. Nohti z nanešenim neon UV/LED gelom odsevajo v temi. Utrjevanje v UV/LED lučki.

  4,90 € 7,00 € -30%
 • UV/LED GEL Z BLEŠČICAMI

  Glitter UV/LED geli bogati z vsebnostjo bleščic. UV/LED gel z bleščicami se uporablja za nanos na celotno površino nohta, izdelavo french konice ali poslikavo na nohtih. Utrjevanje v UV/LED lučki.

  4,90 € 7,00 € -30%