Naša spletna trgovina uporablja piškotke za boljšo uporabniško izkušnjo in priporočamo vam, da sprejmete njihovo uporabo in si tako zagotovite brezhibno delovanje naše strani.

UV geli z barvnim učinkom

UV geli z barvnim učinkom

Obstaja 5 izdelkov.
Prikazano 1 - 5 od 5 izdelkov
 • BARVNI UV GEL

  Barvni UV gel je modelirni gel. Kremne barve so zelo dobro prekrivne. Barvi UV gel se uporablja za nanos na celotno površino nohta, izdelavo french konice ali poslikavo na nohtih. Utrjevanje v UV lučki.

  7,00 €
 • BISERNI UV GEL

  Biserni UV gel je modelirni UV gel. Barve se prelivajo kot pri morski školjki. Uporablja se za nanos na celotno površino nohta, izdelavo french konice ali poslikavo na nohtih. Za boljšo prekrivnost se lahko UV gel nanese v več slojih. Utrjevanje v UV lučki.

  7,00 €
 • MAGIC UV GEL

  Magic UV gel z mikro bleščečim prahom je modelirni UV gel. Uporablja se za nanos na celotno površino nohta, izdelavo french konice ali poslikavo na nohtih. Za boljšo prekrivnost se lahko UV gel nanese v več slojih. Utrjevanje v UV lučki.  

  7,00 €
 • NEON UV GEL

  Transparentno obarvan neon UV gel je modelirni UV gel. Uporablja se za nanos na celotno površino nohta, izdelavo french konice ali poslikavo na nohtih. Za boljšo prekrivnost se lahko UV gel nanese v več slojih. Nohti z nanešenim neon UV gelom odsevajo v temi. Utrjevanje v UV lučki.

  7,00 €
 • UV GEL Z BLEŠČICAMI

  Glitter UV geli bogati z vsebnostjo bleščic. UV gel z bleščicami se uporablja za nanos na celotno površino nohta, izdelavo french konice ali poslikavo na nohtih. Utrjevanje v UV lučki.

  7,00 €